Sivert Lindahl
Om meg

Om meg

Sivert Lindahl

Mitt navn er Sivert Lindahl. Jeg er en 23 år gammel gutt fra Tønsberg. Jeg bor nå i Oslo og går sjette semester på Høyskolen Kristiania hvor jeg studerer Markedsføring og merkevareledelse.

Jeg driver å fullfører min bachelor grad samtidig som jeg jobber i digital byrået Digital Opptur AS. I Digital Opptur jobber jeg som DigitalMarkedsOperatør, noe som betyr at jeg får muligheten til å kombinere byråjobbing med inhouse jobbing. Jeg er utplassert hos en bedrift 1-2 dager i uken hvor jeg hjelper med aktuelle problemer bedriften har. Eksempelvis SEO-optimalisering, Google Ads-optimalisering samt oppsett av sporing og analyse av de markedsaktivitetene vi gjør. Videre får jeg faglig oppfølging og påfyll når jeg sitter hos byrået. Dette gjør at jeg får en god kombinasjon av praktisk erfaring og faglig påfyll fra et godt fagmiljø.

Denne bloggen ble opprettet i et valgemnet Digital markedsføring som jeg hadde mitt fjerde semester på Høyskolen Kristiania. Her har jeg gjennom semester blogget om læringsutbytte jeg fikk fra emnet.

Videre er jeg også studentassistent ved Høyskolen Kristiania i emnet Digital Markedsføring. Der bistår jeg nåværende studenter i emnet med alt fra oppretting av blogg og nettbutikk til hjelp med praktiske spørsmål studentene måtte ha om emnet.

Nøkkelkompetanse

  • Sporing og analyse
  • Annonsering i sosiale medier
  • Annonsering i Google Ads
  • Søkemotoroptimalisering

TEST:

99368818

Fritid

På fritiden er jeg interessert i alt fra planter og fotografi til Formel 1. Jeg er også glad i sosiale lag og god mat.